ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ
ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ.
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ

 

Σάββατο 21/01/2023 και ώρα 11:00 π.μ.
Αίθουσα Ι.Σ.Θ.
Πλ. Αριστοτέλους 4

“Κάπνισμα: Παιδιατρική Νόσος”

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: ΓΙΔΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣ
Παιδίατρος – MRCPCH, MRCPE – Παιδοπνευμονολόγος
HERMES ERS – Senior Lecturer University of Nicosia Medical
School, Επιστημονικός Συνεργάτης Α’ Π/Δ Κλινικής Α.Π.Θ.

Ενόψει της λήξης της θητείας του, το απερχόμενο Δ.Σ. προκηρύσσει εκλογές και καλεί όλους τους συναδέλφους ελευθεροεπαγγελματίες Παιδιάτρους που δραστηριοποιούνται στον νομό Θεσσσαλονίκης, καθώς και στους όμορους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας, Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Κοζάνης, Καστοριάς, Πέλλας, Φλώρινας και Γρεβενών να μετέχουν της διαδικασίας και να πλαισιώσουν εφόσον το επιθυμούν το νέο Δ.Σ.

Η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση, η οποία θα είναι υβριδική (δια ζώσης αλλά θα υπάρχει και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση μέσω της πλατφόρμας zoom – οι κωδικοί θα κοινοποιηθούν) θα λάβει χώρα στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Πλ. Αριστοτέλους 4. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο στις 10.30 π.μ.

Αμέσως μετά θα λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η διαδικασία της ψηφοφορίας η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρονική, θα γίνει μέσω της πλατφόρμας electobox και θα παραμείνει ανοικτή από τις 11:30 μέχρι και τις 13:30. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης. Η ανανέωση της ετήσιας συνδρομής ορίστηκε στα 30 ευρώ και μπορεί να τακτοποιηθεί και στο χώρο της συνέλευσης.

Για πληροφορίες και κατάθεση υποψηφιοτήτων (τελική ημερομηνία Παρασκευή 13/01/2023) παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6907916111 Καλούδη Έλσα και 6977194678 Ρίτσας Ιωάννης
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβει χώρα και η κοπή πίτας της Ένωσής μας, η οποία παραδοσιακά αποτελεί μία χρυσή ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε ιδέες και προβληματισμούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης

Την πρόσκληση μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ

Το ψηφοδέλτιο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Ακολουθήστε μας στο Facebook :
Αναρτήθηκε από Παιδίατροι Θεσσαλονίκης 0 Σχόλια

0 Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά