ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης συνεδρίασε εκτάκτως και διαδικτυακά μετά από κάλεσμα του Προέδρου κου Γίδαρη Δήμου στις 14/11/2020 και αποφάσισε την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης το Σάββατο 21/11/2020 και ώρα 11 π.μ. Λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom και σε αυτήν μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη μετά από πρόσκληση που θα τους αποσταλεί. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια μέρα και ώρα 11:30 π.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Σύσταση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων- Ορισμός Αντιπροσώπων Ένωσης Ν. Θεσσαλονίκης
  • Λήξη θητείας Δ.Σ. Ένωσης- Προκήρυξη εκλογών
  • Μεταρρύθμιση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας- Πορεία του διαλόγου στα θεσμικά Όργανα

Αγαπητοί φίλοι,
Όπως γνωρίζετε μέλη της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης μπορούν να γίνουν όλοι οι συνάδελφοι ελευθεροεπαγγελματίες παιδίατροι που δραστηριοποιούνται στους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης.
Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να τακτοποιείτε τις οικονομικές εκκρεμότητες προς το Σωματείο μέσω κατάθεσης του ανάλογου χρηματικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης στην τράπεζα EUROBANK IBAN GR 2502603260000180101056032, με τα στοιχεία του καταθέτη.
Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται είτε εγγραφή και συνδρομή έτους 2020 είτε μόνο συνδρομή 2020. Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 20 ευρώ και το κόστος της ετήσιας συνδρομής στα 20 ευρώ επίσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Τζέτζη Όλγα, ταμία της Ένωσης στο τηλ. 6936941971.

Το Δ.Σ. της Ένωσης

Ακολουθήστε μας στο Facebook :
Αναρτήθηκε από Παιδίατροι Θεσσαλονίκης 0 Σχόλια

0 Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά