ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΝOMOY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ενόψει της λήξης της θητείας του, το απερχόμενο Δ.Σ. προκηρύσσει εκλογές και καλεί όλους τους συναδέλφους Ελευθεροεπαγγελματίες Παιδιάτρους που δραστηριοποιούνται στον νομό Θεσσαλονίκης, καθώς και στους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας, Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Κοζάνης, Καστοριάς, Πέλλας, Φλώρινας και Γρεβενών να μετέχουν της διαδικασίας και να πλαισιώσουν εφόσον το επιθυμούν το νέο Δ.Σ.

Όλα τα μέλη του παρόντος ΔΣ κρίνουν ότι είναι σημαντικό, να ανανεωθεί η σύσταση του επόμενου ΔΣ με τις εκλογές, και προσκαλούν όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται να στηρίξουν έμπρακτα το έργο της ένωσης, να θέσουν υποψηφιότητα. Η ανανέωση είναι απαραίτητη και ωφέλιμη.

Στην περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ικανός αριθμός υποψηφίων, θα συμπληρωθεί με υποψηφιότητες από τα ήδη υπηρετούντα μέλη του ΔΣ. Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου μας, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/02/2021 και ώρα 11:00 πμ , διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας zoom. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα 12:00 με τον ίδιο τρόπο .

Στα πλαίσια της Γενικής Συνελεύσεως, στις 12:00 θα δοθεί διάλεξη από την Κλινική Γενετίστρια-Παιδίατρο Βέρβερη Αθηνά με θέμα Κλινική Γενετική: χρωμοσώματα, γονίδια, σύνδρομα και … λίγο Covid. Αμέσως μετά θα λάβουν χώρα η εκλογοαπολογιστική συνέλευση, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ., της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα γίνει μέσω της πλατφόρμας electobox και θα παραμείνει ανοικτή για μία ώρα από τις 13:00 μέχρι και τις 14:00.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης. Η ανανέωση της ετήσιας συνδρομής ορίστηκε στα 20€ και μπορεί να τακτοποιηθεί μέχρι την προηγούμενη των εκλογών προκειμένου να καταστεί δυνατή η αποστολή εγκαίρως των απαιτούμενων κωδικών πρόσβασης. Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να τακτοποιείτε τις οικονομικές εκκρεμότητες προς το Σωματείο μέσω κατάθεσης του ανάλογου χρηματικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης στην τράπεζα EUROBANK IBAN GR 2502603260000180101056032, με τα στοιχεία του καταθέτη.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται είτε εγγραφή και συνδρομή έτους 2021 είτε μόνο συνδρομή 2021. Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 20 ευρώ και καταβάλλεται άπαξ και το κόστος της ετήσιας συνδρομής στα 20 ευρώ επίσης. Παρακαλείσθε θερμά, να αποστέλλετε τα στοιχεία της κατάθεσης, μαζί με το κινητό σας τηλέφωνο και το e-mail σας, στην ταμία της Ένωσης, με sms ή στο e-mail olgatze@hotmail.com προκειμένου να μπορέσετε να συμμετάσχετε στις εκλογές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Τζέτζη Όλγα, ταμία της Ένωσης στο τηλέφωνο 6936941971.

Για πληροφορίες και κατάθεση υποψηφιοτήτων (τελική ημερομηνία Κυριακή 21/02/2021) παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
6907916111 Καλούδη Έλσα
6977194678 Ρίτσας Ιωάννης

Η Προκήρυξη

Ακολουθήστε μας στο Facebook :
Αναρτήθηκε από giannis 0 Σχόλια

0 Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά