41η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ και 2η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Α” Π/Δ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Α.Π.Θ., Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»
41η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ και 2η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Α” Π/Δ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Α.Π.Θ., Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Α’ Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ. του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στο πλαίσιο της αδιάλειπτης επιστημονικής ενημέρωσης, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε και φέτος στην «41η Ενημερωτική Διημερίδα και 2η Νοσηλευτική Ημερίδα», που διοργανώνει στις 27-28 Νοεμβρίου 2020.

Το συνέδριο λόγω των τελευταίων εξελίξεων της COVID-19 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά Διαδικτυακά και η παρακολούθηση σε αυτό θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η υποβολή της φόρμας εγγραφής που θα βρείτε συνημμένα. Συνημμένα θα βρείτε και το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Σε συνέχεια της εγγραφής σας, θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία παρακολούθησης και διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν σε ποσοστό τουλάχιστον 60% του συνολικού επιστημονικού προγράμματος (σύμφωνα με τις οδηγίες του Π.Ι.Σ. και του Ε.Ο.Φ.), θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης στο e-mail που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή και είσοδο τους στην ζωντανή παρακολούθηση της επιστημονικής εκδήλωσης.

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή και εμείς προσωπικά θεωρούμε τη συμμετοχή σας τιμητική και καθοριστική για την επιτυχία του Συνεδρίου.

Φόρμα Εγγραφής

Πρόγραμμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook :
Αναρτήθηκε από giannis 0 Σχόλια

0 Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά